UČITE OD NJE

Proljetne kombinacije koje ćete rado nositi

16.04.2015 u 11:01

  • +2

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ikona stila Jessica Alba nerijetko dijeli male modne lekcije i inspiracija je ženama diljem svijeta jer odlično spaja trendi komade za svaku priliku

Glumica i uspješna poduzetnica Jessica Alba odavno je proglašena kraljicom stila, a i ovog proljeća pokazuje kombinacije idealne za kopiranje jer ih lako možemo nositi i ne moraju koštati pravo bogatstvo.

Ako ste mislili da nikada ne biste odjenuli hlače boje breskve, ona će vas uspješno razuvjeriti i pokazati vam da mogu izgledati vrlo šik. Jessica je uz hlače širokog, lepršavog kroja brenda Alice + Olivia uparila trendi majicu na prugice A.L.C. i mornarskoplavi sako te Pradine cipele. Osim što je to prava proljetna kombinacija, majicu i sako možete nositi doslovno uz bilo koje druge hlače pa je to odlična investicija.

Ako ste pak više za grunge look, obična crna haljina do poda i duga siva vesta pravi su odabir za vas, osobito zato što ovaj outfit lako možete isfurati i za dnevni đir ili večernji izlazak uz pokoji komad nakita i jači make up

Poslovno-elegantni look možete dobiti kombinacijom u bijelom, kao što je to napravila Jessica. Uz bijele hlače odlučila je odjenuti mrežastu majicu s također bijelom majicom ispod nje. Ovo je samo jedna varijanta bijelog outfita, a ako vam se čini previše sterilnom, razigrajte je nakitom u jarkim bojama, torbom ili cipelama.

Sasvim očekivano, Jessica je odjevena sa stilom i dok provodi vrijeme s obitelji te se igra s kćerima u parku, a čini to u klasičnoj pamučnoj bijeloj majici i udobnim hlačama s printom u zelenim nijansama. Tome je dodala košulju u vojničkom stilu i teško je ne primijetiti koliko dobro izgleda.