SVE JE VIŠE OPTUŽBI

Produkcija mogla spriječiti krah Susan Boyle!

04.06.2009 u 11:30

Bionic
Reading

Priča o jednostavnoj i bogobojaznoj ženi iz malog škotskog sela, koja je zahvaljujući anđeoskom glasu preko noći postala svjetska zvijezda, zvučala je samo ispočetka kao suvremena bajka

No nakon što se Susan nije uspjela snaći pred sve nametljivijom pozornošću svjetskih medija te nakon što se ipak razočarala završivši na drugome mjestu, polako su počele na površinu isplivavati mračne strane instant uspjeha. Posebice nakon što je novootkrivena zvijezda, za koju se govori da ima određenih problema s učenjem, uslijed pritisaka završila na odjelu jedne londonske psihijatrijske klinike.

U zadnjih je nekoliko dana svoj glas zabrinutosti za SuBo podiglo mnogo poznatih ličnosti, čak i političara, prenosi The Daily Mail. Da namjere producenata showa 'Britain’s Got Talent' i nisu bile usmjerene na dobrobit žene koja je do prekjučer vodila jednostavan život u ruralnoj sredini, posumnjala je i agencija Ofcom, koja nadzire rad britanskih medija, a koja je od kraha Susan Boyle zatrpana pritužbama i zabrinutim upitima.

Naposljetku, progovorio je i doajen britanskih medija, novinar proslavljen svojim radom na televiziji, radiju i u novinama, Sir Michael Parkinson. ‘Reakcija S. Boyle na neosvajanje prvog mjesta bila je predvidljiva. Svatko bi se teško nosio s prijelazom iz mirnog života u malome gradu na međunarodnu slavu. No očekivati to od nekoga tko, poput nje, ima očitih osobnih problema, je apsurdno’, zaključuje legendarni Parky. Na kraju se zapitao, kao i sve veći dio javnosti, je li Susan Boyle, bez obzira na sva moguća obećanja o slavi i bogatstvu, sretnija sada no što je bila prije samo osam tjedana.