ZA 10 MILIJUNA DOLARA

Prodana kuća Carrie Bradshaw iz 'Seksa i grada'

25.04.2012 u 11:12

Bionic
Reading

Jedna od najpoželjnijih nekretnina na Manhattanu dobila je novog vlasnika. Kuća na adresi 64 Perry Street, koje je poznata kao dom Carrie Bradshaw u popularnoj seriji 'Seks i grad', prodana je za nešto manje od 10 milijuna dolara

Kuća na slavnoj lokaciji prodana je samo mjesec dana nakon što je objavljen oglas. No čini se da novi vlasnik želi zadržati anonimnost budući da u gruntovnici nije upisano ime nego osobe naziv nekretninskog fonda.

U tom je stanu televizijskapublika pratila Carrieino pisanje kolumne, prolazila kroz njezine ljubavne veze, dotjerivanje za izlaske i opsesivno kupovanje dizajnerskih cipela i torba.

Četverokatnica s fasadom od smeđih cigli ima u 380 metara kvadratnih, deset soba i šest kamina.  Visoki stropovi okićeni su zlatnim ornamentima, a Sotheby's je napisao kako ova zgrada sagrađena u 19. stoljeću ima potencijal da joj se vrati stari sjaj, što u jeziku trgovaca nekretnina znači da kuću treba temeljito obnoviti.

Kuća se nalazi se u neposrednoj blizini Bleecker Streeta u prestižnom West Villageu čiji su se stanovnici ranije tužili kako im 'Bradshaw Brownstone' ometa mir i tišinu u susjedstvu budući da je to postalo omiljeno mjesto turističkih razgledavanja. Prije četiri godine udruga građana uspjela je ishoditi od gradskih vlasti zabranu da se autobusna turistička tura 'Seks i grad' zaustavlja u njihovoj ulici. Popularna serija proslavila je i obližnju kafeteriju Magnolia Bakery na adresi 401 Bleecker Street i restoran Balthazar na 80 Spring Streetu, piše Mail Online.