PRAVA BEYONCE

Procurile neretuširane fotografije glazbene dive

19.02.2015 u 09:44

Bionic
Reading

I dok jedni trljaju ruke što su na internetu osvanule fotografije na kojima pjevačica Beyonce nema savršen ten, drugi staju u njenu obranu i tvrde da ionako baš nitko nije savršen

Sasvim je jasno da zvijezdama uvijek dobro dođe malo čarolije Photoshopa, ali ovo je samo još jedan dokaz da su i zvijezde samo ljudi sa svojim vrlinama i manama. Tako se na licu pop dive vide male nesavršenosti pa čak i sitni prištići što, naravno, nije pogodno ni za jednu reklamu s kozmetičkim proizvodima pa ne čudi da su to uklonili.

Na reklami je Beyonce oličenje seksipila i ljepote. U bijeloj pripijenoj haljini reklamira crveni ruž i izgleda sjajno. Njeni fanovi odmah su stali u obranu pa na društvenim mrežama pišu da nitko nije savršen pa čak i da su ove fotke lažne.

Iako je većina od čak 200 fotografija iz te kampanje maknuto sa stranice The Beyonce World, koja je željela pokazati da je i Beyonce samo obična djevojka, neke su još uvijek u opticaju. Pjevačica se još nije izjasnila što misli o tome i jesu li možda lažne.