stajling za 5

Prkosi zimi: Lijepa trudnica isfurala savršenu proljetnu kombinaciju

28.02.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Manekenka i autorica kuharice Chrissy Teigen iskoristila je začuđujuće topao zimski dan u New Yorku za šetnju gradom, ali i odabir stajlinga koji iz petnih žila vrišti 'proljeće!'

Američka manekenka norveško-tajlandskih korijena i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen, jedna je od onih žena kojoj sve pristaje, što god na sebe stavile. Slavna ljepotica, koja se proslavila pojavivši se na naslovnici godišnjeg bikini izdanja popularnog magazina Sports Illustrated 2010. godine, tijekom godina je gradila svoj uspjeh u modnim vodama, gdje je naučila sve o modi.

No sigurni smo kako lijepa brineta ima urođen talent za stil, jer dobro znamo kako je stil nešto što se ne može naučiti. Mnoge žene u trudnoći blistaju posebnim sjajem, a isto bi se moglo reći i za lijepu manekenku koja s pjevačem čeka njihovo drugo dijete.

Za šetnju njujorškim ulicama lijepa trudnica je odjenula prekrasnu maksi haljinu u boji ciklame s cvjetnim printom, koju potpisuje modna kuća Balenciaga. Lepršava haljina s tankim naramenicama bila je predugačka i za dugonogu Chrissy, koja je haljinu pri dnu zavezala u čvor i na taj način otkrila 'chic' crne gležnjače s potpisom Saint Laurenta.

  • +27
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica zna kako ništa ne može nadmašiti spoj haljine i kožne jakne, pa je svoju dizajnersku haljinu začinila crnom kožnom jaknom brenda The Row, koja je cjelokupnom stajlingu dala cool rokerski štih.

Lijepa trudnica stajling je začinila i praktičnim crnim Gucci ruksakom te trendi ring naušnicama, dok je kosu podigla u dvije pletenice koje se otpozadi spajaju u punđu. Manekenki su se u jednom trenutku pridružili suprug John Legend koji također slovi za jednog od najbolje odjevenih slavnih muškaraca te jednogodišnja kćer Luna Simone.

  • +31
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia