OTIŠLA KOD PRIJATELJA

Priznala da se razvodi pa otišla iz Hrvatske

07.05.2014 u 09:14

Bionic
Reading

Nakon nepunih devet godina, nakon brojnih tračeva, Nives Zeljković potvrdila je da je braku između nje i Dine, nažalost, došao kraj

Nives Zeljković priznala je da je njenom devetogodišnjem braku došao kraj, a nakon što je to izašlo u javnost, odlučila je otići iz Hrvatske kako bi izbjegla stalne upite medija.

'Koji divan osjećaj provesti dan bez mobitela. Laku noć', napisala je sinoć Nives u svom Facebook statusu koji otkriva da je u Tel Avivu.

Nives je, naime, otišla u Izrael kako bi izbjegla medijsku pompu. I sama je rekla nakon izjave u kojoj priznaje da se razvodi u Storyju da više neće razgovarati o toj temi.


'Istina je, razvodimo se. Unatoč neizmjernoj želji, trudu i ljubavi koja je neosporna, nismo uspjeli spasiti naš brak. Tužna sam i ne želim govoriti o toj temi. Voljela bih da možemo izbjeći medijsku pompu. Vjerujem da ćemo Dino i ja sve riješiti mirnim putem. On će zauvijek u meni imati velikog prijatelja', rekla je Nives za Story.

Nives je nedostupna za medije, no ne i njen agent, prijatelj i suradnik Vedran Strukar.

'Kao agentu gospođe Nives Zeljković alias Nives Celzijus nije mi poznato da se moja štićenica razvodi, niti da je to njezina želja, a niti da je razvod u tijeku, a pogotovo mi nije poznato da je pokušavala spasiti brak i da nije uspjela. O navodnom razvodu sam saznao iz Vaših današnjih upita i to mi je prvi glas o tome. Ako se i posvađala s mužem, kao što se mnogi parovi danas svađaju, to ne znači nužno odmah razvod... U ostale medijske spekulacije ne želim ulaziti. A što radi u Izraelu? Otišla je u posjet svom prijatelju Vlatku. Usput će sudjelovati u jednom izraelskom TV showu, a također i snimiti neke od kadrova za svoj novi spot - za pjesmu 'Karanfili' koju će u duetu s tamburaškim sastavom Petica otpjevati na predstojećem CMC festivalu u Vodicama', detaljno je objasnio u svom Facebook statusu Strukar.