U SPORTSKOM IZDANJU

Privlačila poglede na gradskim ulicama: Supruga Justina Biebera ponosno istaknula istesanu figuru

22.06.2020 u 10:54

Bionic
Reading

Osim po braku s kanadskom pop senzacijom Justinom Bieberom i karijeri modela, 23- godišnja manekenka Hailey Baldwin svjetsku prepoznatljivost stekla je i pažljivo osmišljenim kombinacijama kojim je zaradila titulu 'it' djevojke današnjice, a u društvu 26- godišnjeg supruga proteklog vikenda uživala je u šetnji ulicama Los Angelesa na kojim je zablistala u sportskom izdanju

Manekenska senzacija koja dolazi iz poznate glumačke obitelji Baldwin, izgleda sjajno i kad nije na crvenom tepihu, a navedeno je ponovno imala priliku potvrditi u kratkom predahu od izolacije u društvu supruga, 26- godišnje kanadske zvijezde Justina Biebera.

Lijepa plavuša, čiji je otac glumac Stephen Baldwin, a stric Alec Baldwin, svoju istesano figuru ovoga je puta odlučila istaknuti svjetlosmeđim kompletom sportskoga grudnjaka i tajica, da bi cjelokupno izdanje začinila bež majicom ležerno prebačenom preko ramena, Adidas tenisicama iz linije Yeezy s potpisom Kanye Westa.

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: LESE/bam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Modnu podršku suprugu 23- godišnja manekenka iskazala je nošenjem neizostavne maske na licu s natpisom Drew iz Bieberova istoimenog streetwear brenda, a zahvaljujući svom novom izdanju uspjela ga je u potpunosti zasjeniti na gradskim ulicama.

Netom nakon njihovog zajedničkog pojavljivanja u javnosti, Justin Bieber javno je negirao optužbe na vlastiti račun o seksualnom napastovanju 21- godišnje djevojke iz Texasa koji se, prema njezinim riječima, dogodio 2014. godine.