PILAR DE ARCE

Pristaje svima: Bijela košulja je komad u koji uvijek vrijedi investirati bez obzira imate li 20 ili 50

23.06.2022 u 13:20

Bionic
Reading

Pilar De Arce, španjolska je pedeset plus influencerica s fantastičnim stilom koji nas ne prestaje oduševljavati

Markantna brineta s nevjerojatnom lakoćom i sjajnim osjećajem za stil slaže genijalne stajlinge jedan za drugim, nerijetko kombinirajući i komade svima pristupačnih brendova poput i Hrvaticama dragih i pristupačnih brendova kao što su Zara, Mango, Bershka...

Ako dvojite oko nošenja bijelih košulja ljeti, pedeset plus influencerica koja zahvaljujući i svojem razigranom stilu odijevanju izgleda puno mlađe, ima sjajnu modnu ideju za nadolazeće ljeto baš za one svima dobro poznate trenutke kad ne znamo što bismo odjenuli.

Bijela košulja je modni klasik poput male crne haljine, crnog sakoa ili traperica koje savršeno pristaju i ističu prednosti, nešto što svatko mora imati u garderobi, pa nije nikakvo čudo da ovaj modni klasik rado nose i Katie Holmes, Jennifer Aniston, Sharon Stone... I sjajna je stvar kako pristaju damama svake dobi bez obzira je li vam 20 ili 50!

  • +20
Široke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovaj ultimativni komad koji nikad neće izaći iz mode, coolerski vezanu u čvor, Pilar je spojila s ležernim ljetnim hlačama od lepršave tkanine s potpisom domaćeg brenda 7gallos te kreirala look bez greške za ljeto.

POPUT MODNE PISTE

Razgolićene modne kombinacije osvojile zagrebačku špicu, a zgodne prijateljice pokazale su kako se nosi vrući ljetni hit

Pogledaj galeriju

Savršen ljetni spoj upotpunila je upečatljivim nakitom, svojim omiljenim modnim detaljem - sunčanim naočalima te zavodljivim bijelim sandalama s remenčićima na petu. Udobno, ženstveno i chic, a primjereno svakoj dobi!