dan za ružičasto

Princeza od Walesa opet reciklira outfite, a ovo je njezin omiljen model haljine

28.06.2023 u 15:11

  • +6

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton plijeni pozornost svojom toplom i pristupačnom osobnošću, a njezine kreacije odišu elegancijom i ženstvenošću na vrlo profinjen način. Danas je stigla na posebno druženje u muzeju, a za tu prigodu iz ormara je izvukla ružičastu haljinu koju smo već vidjeli

Kako bi se približila Britankama i ostalim ženama diljem svijeta koje u nju gledaju kao u modnu inspiraciju, Kate Middleton odlučila je češće reciklirati odjevne komade kako bi na vlastitom primjeru pokazala da ne postoji potreba za prekomjernom kupovinom odjeće. Upravo to je učinila i danas, a ova već viđena haljina odiše romantikom i elegancijom.

Princeza od Walesa poznata je po svom sjajnom odnosu s djecom, a danas je imala priliku još jedanput to pokazati. Nije mogla sakriti svoje oduševljenje dok ju je grlila skupina osnovnoškolaca kada je stigla u Young V&A muzej u Londonu. Riječ je o muzeju koji je nekoć bio poznat i kao muzej djetinjstva, a službeno će ponovno biti otvoren za javnost u subotu nakon trogodišnjeg renoviranja vrijednog 13 milijuna funti.

Za tu je prigodu odjenula ružičastu haljinu modela koji u zadnje vrijeme nosi uistinu često.

Haljina je to nalik košulji s gumbićima s prednje strane, a koja je stegnuta u struku jednostavnim remenom koji naglašava ženstvene konture tijela. Osim toga, princeza voli nositi modele koji naglašavaju ramena laganim puf rukavima, pa i ovaj slijedi taj princip. Većina njezinih haljina ima takve puf rukave koji doprinose dojmu retro elegancije.

Ružičasta midi haljina djelo je londonske dizajnerice Beulah, a Kate ju je već jedanput nosila 2021. godine.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL; JOHN PHILLIPS / PA IMAGES I POOL / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA