NAKON SKANDALA

'Princ Harry u Las Vegasu može boraviti besplatno!'

06.03.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Izvodeći striptiz u hotelu Encore prošlog ljeta u Las Vegasu, princ Harry osramotio je obitelj, ali je zato vlasniku hotela Steveu Wynnu donio odličnu reklamu

Ugostitelj je stoga pripadnika britanskog plemstva pozvao da opet posjeti njegov hotel te ponudio njemu i njegovim prijateljima plaćeni boravak u najboljem apartmanu te besplatnu zaštitu.

Steve Wynn je poručio Harryju da je uvijek dobrodošao, ali da se za vlastito dobro ponaša pristojno kako fotografije na kojima je zabilježen u razuzdanom stanju ne bi ponovno obišle svijet.

Nakon nezgodne epizode u Las Vegasu, Harry se smirio.

Princ je služio u britanskim u svom zračnim snagama te odslužio četiri mjeseca u Afganistanu. Daily Mail je objavio da su ga ta iskustva učinila zrelijom osobom te podsjeća na njegov intervjuu jednoj američkoj televiziji kad je rekao da bi se volio smiriti te staviti svoj kraljevski status i obveze ispred djevojaka.

A čini se da se konačno pojavila i djevojka koja bi mogla ukrotiti nestašnog Harryja!

Obrazovana i bogata britanska ljepotica iz visokog društva Cressida Bonas zarobila je srce nemirnog princa. Svoju su ljubav nedavno javno demonstrirali strastvenim poljupcima i zagrljajima u švicarskom skijalištu, a britanski mediji sugeriraju da je to možda znak da se princ smirio.