NOVI ESTRADNI PAR

Prijateljstvo Mare Bratoš i Nikše Kušelja preraslo u ljubav

30.07.2013 u 17:17

Bionic
Reading

Poznata dubrovačka fotografkinja Mara Bratoš i njen sugrađanin, glumac i kantautor Nikša Kušelj svoje su dugogodišnje prijateljstvo prije nekoliko mjeseci razvili u vezu

Prerastanju prijateljstva u ljubav, kako piše Story, kumovao je rad na zajedničkom projektu, zbliživši ih više nego što su i sami mislili. Mladim je umjetnicima 2011. godine sinula ideja o izložbenom projektu 'Ulica s imenom grada (Varšavska)'. Uslijedile su češće kave, susreti i dogovori oko posla... Kako doznaje Story od osoba bliskih paru, među njima je zaiskrilo upravo tijekom tih trogodišnjih druženja u sklopu kojih su dokumentirali preobrazbe zagrebačke Varšavske ulice, a vezu su počeli u proljeće ove godine.

Trenutačno se, kako smo doznali, nalaze u rodnom Dubrovniku, gdje uživaju u odmoru, ali i radnim obvezama. Nikša ondje ponovno igra predstavu 'Ekvinocij' te priprema dubrovačku premijeru svoje knjige i albuma.

Par se prošlog vikenda pojavio na koncertu kanadsko-američkog kantautora Rufusa Wainwrighta u Dubrovniku, gdje kombiniraju odmor i radne obveze.