NEDA UKRADEN:

'Prevaru nemojte ozbiljno shvatiti, nije to tragedija'

15.05.2014 u 10:52

Bionic
Reading

Neda Ukraden je kod Dalibora Petka progovorila o nemoralnim ponudama, prevari, muškarcima i nogometu

'Vatrena sam navijačica. Kad navijam, uvijek je tu vriska i cika, a moj mali pas se obavezno uplaši. Čak i psujem, ali ne suca, već nekog kilavog igrača koji ne zna zabiti gol', rekla je Neda Ukraden na predstavljanju pjesme 'Noći u Brazilu' na Narodnom radiju.

Zajedno s bendom Učiteljice, Neda je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' i mlađim kolegicama udijelila neke savjete o životu.


'Ako vas dečko prevari, nemojte to ozbiljno shvatiti. Nije to neka tragedija. Što je prevara za nas, za njih je obično događanje', rekla je Neda.

Izjavila je i da nikad nije prihvatila nemoralnu ponudu, ali i da nikad ne reci nikad. 'Ako slučajno padnete na pozornici, glumite kao da je bilo namjerno, još dodajte neki akcent na to i uvijek nosite rezervnu haljinu. Ja ih uvijek imam tri', rekla je Neda, a pohvalio ju je i koreograf Alen Sesartić.

'Ona super pleše. Ima u sebi to da želi raditi i kad se radi, ništa joj ne smeta u tome', kazao je Alen, kojeg je Neda nazvala plesnim čarobnjakom, zahvalivši se cijeloj ekipi zbog snimanja spota koje je trajalo nevjerojatna 22 sata. Pjevačica uskoro objavljuje i zanimljivu glazbenu suradnju s gostom iz Slovenije, a novi studijski album najavila je za ovu jesen.