COOL U CRNOM

Prepoznatljiv stil: Đurđa Tedeschi ponovno briljira u svojoj omiljenoj boji

21.09.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Đurđa Tedeschi, umirovljena sutkinja i majka Emila Tedeschija, njeguje prepoznatljiv, minimalistički stil, a omiljena joj je boja crna

Gospođa Tedeschi voli i neobične detalje kojima unosi živost u svoje cool stajlinge.

Pomno dotjerana u dugoj crnoj haljini na kopčanje Đurđa Tedeschi nije propustila otvorenje izložbe Ivane Jurić 'Nevidljivo Lice/Face Blindness' u Studiju Moderne galerije 'Josip Račić' u Zagrebu, a 12 radova moći se se pogledati do 7. listopada.

  • +27
Brojni uzvanici na svečanom otvorenju izložbe, Ivane Jurić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Stajling koji je privlačio poglede, umirovljena sutkinja o kojoj su svojedobno pisali i strani mediji, začinila je kapom trendi kockastog uzorka, velikom torbom i robusnim crnim čizmama.

  • +6
Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Osim nje, u izložbi su uživali i brojni ljubitelji umjetnosti poput Loredane i Tomislava Bahorića, Tihane Harapin Zalepugin, Ivane Antunović, Anite Matić i dr.

Inače, autorica izložbe Ivana Jurić diplomirala je animaciju i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, dobitnica je mnogih nagrada, izlagala je na brojnim samostalnim i skupnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, te je članica je HDLU Zagreb i HZSU. Živi i radi u Zagrebu.