POSTALA PLAVUŠA

Prepoznajete li je: Lijepa glumica totalno se transformirala

30.08.2017 u 11:50

Bionic
Reading

Slatkica Vanessa Hudgens proslavila se još kao tinejdžerica u hit filmskom serijalu 'High School Musical', no nije nestala iz svijeta showbizza

Vanessa se polako uspinje u Hollywoodu, a osim svojim talentom, pozornost plijeni istančanim smislom za modu. Godinama njeguje lepršavi boho stil odijevanja i redovito se nalazi na ljestvicama najbolje odjevenih glumica.

Iako je njezin zaštitni znak duga crna kosa, Vanessa rado eksperimentira i s frizurama pa je dosad isprobala različite duljine, boje, neobične pramenove, ekstenzije...

Hudgens je tako mnoge iznenadila pojavivši se na predstavljanju showa 'So You Think You Can Dance' s dugom kosom u platinastoj nijansi i crvenim ružem na usnama. 

  • +5
Vanessa Hudgens Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova transformacija 28-godišnje zvijezde nije slučajna!

Glumica i pjevačica na Instagramu se pohvalila novim lookom kojim je zapravo dala podršku kolegici Taylor Swift i njezinom novom videospotu 'Look What You Made Me Do on Monday', o kojem se ne prestaje govoriti.

Singl, koji je najava Taylorinog novog albuma što se očekuje u studenom, obara rekorde, a u njemu se plavokosa Amerikanka, koja je karijeru započela kao country pop pjevačica, obračunava sa svima!