SAVRŠENO IZDANJE

Prelijepa trudnica oduševila u haljini dostojnoj princeze

27.02.2017 u 18:36

  • +6

Jessica Alba

Bionic
Reading

Britanska manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley zablistala je na crvenom tepihu na ovogodišnjoj dodjeli Oscara u senzacionalnoj večernjoj haljini koju potpisuje Atelier Versace

Zgodnoj 29-godišnjakinji ova elegantna metalic haljina rađena po mjeri stajala je kao salivena naglasivši njezino vitko tijelo i trudnički trbuščić koji joj, složili su se svi, divno pristaje. Srebrna maksi haljina s efektnim dekolteom i dubokim prorezom bio je odličan odabir za lijepu Rosie.

Kosa podignuta u elegantnu pundžu i prirodan make-up zaokružili su ovo fantastično oskarovsko izdanje mlade zvijezde.

Odličan outfit ljepotica je upotpunila cipelama Gianvita Rossija, efektnim clutchem (Tyler Ellis) i naušnicama Nirav Modi. Budućoj mami društvo je pravio zaručnik, britanski glumac Jason Statham (49) u elegantnom odijelu. Rosie i Jason koji su u vezi već sedam godina, blistali su od sreće jer će im se ove godine ispuniti velika željati – postat će roditelji. Lijepa manekenka i glumica i ranijim je intervjuima otkrila koliko se veseli majčinstvu.

'Mislim da prirodno dolazi trenutak kad pomislite: 'Nije me više toliko briga za sebe, sad želim brinuti o drugim stvarima', rekla je jednom prigodom zvijezda 'Transformera'.

#rosiehw and #jasonstatham at the Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills on February 26 😍

A post shared by Followed by Rosie (07/07/2016) (@teamrhw) on