CLAUDIA SCHIFFER

Prelijepa Njemica pomela konkurenciju u odvažnoj kreaciji

29.09.2017 u 19:34

Bionic
Reading

Premda se neko vrijeme držala podalje od javnosti, Claudia Schiffer ovih se dana pojavila na pariškom tjednu mode na koktel partyju koji je organizirala Aquazzura, kuća s kojom zgodna 47-godišnja Njemica osmišljava kolekciju obuće

Graciozna plavuša besprijekorne figure izazvala pravu pomutnju u hrabrom outfitu koji potpisuje Balmain. Ekstravagantna plava haljina s detaljima od crne mrežaste tkanine bila je pun pogodak za lijepu Claudiju koja je 90-ih s kolegicama supermodelima Naomi Campell, Cindy Crawford i Christy Turlington osvajala modne piste.

Iako se davno oprostila od modnih pisti kako bi se posvetila majčinstvu, Claudia i dalje fascinira izgledom pa je nedavno oduševila stajlingom na crvenom tepihu londonske premijere filma 'Kingsman: Zlatni krug' koji je režirao njezin suprug Matthew Vaughn s kojim ima troje djece.

  • +5
Claudia Schiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, nedavno su na milanskom tjednu mode, supermodeli iz 90-ih prošetali modnom pistom povodom dvadesete godišnjice smrti slavnog talijanskog dizajnera Giannija Versacea. To je bio veliki događaj za sve ljubitelje mode budući da je prošlo 26 godina otkako su pistom zajednom prošetale Cindy Crawford, Naomi Campbell, Helena Christensen, Carla Bruni i Claudia Schiffer.  

  • +9
Claudia Schiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz pjesmu George Michaela 'Freedom', u čijem su se spotu i pojavile u društvu sestre tragično preminulog dizajnera Giannija Versacea, Donatelle Versace, tako su na najbolji mogući način odale počast slavnom dizajneru.

  • +3
Supermodeli 90-ih ponovno zajedno Izvor: Reuters / Autor: STEFANO RELLANDINI