TKO BI JOJ DAO 50?

Prelijepa Monica Bellucci u pripijenoj haljini ostavlja bez daha

09.02.2015 u 14:15

Bionic
Reading

Jedna od najljepših žena na svijetu, talijanska glumica s francuskom adresom Monica Bellucci zablistala je na dodjeli britanskih filmskih i TV nagrada u uskoj crnoj haljini koja je istaknula njezinu ženstvenu figuru

Prelijepoj Talijanki teško da bi itko dao 50 godina, a pored nje i dvostruko mlađe ljepotice padaju u drugi plan, što je još jednom dokazala na dodjeli BAFTA-inih nagrada. Društvo joj je na crvenom tepihu pravila zgodna francuska glumica Lea Seydoux sjajno izgledajući u haljini uvijek zahtjevne žute boje.

No Monica je bila utjelovljenje vintage elegancije. Pripijena i duga crna haljina sa zvonolikim rukavima savršeno je istaknula glumičinu ženstvenu figuru. Raspuštena valovita kosa, smokey eyes make up i viseće dijamantne naušnice bili su dovoljni za postizanje decentnog, a opet glamuroznog looka koji je istaknuo njezinu bezvremensku ljepotu.

'Bore su daleko bolje od plastičnog lica. Samo sam jednom otišla na tretman vitaminima. Ne sviđa mi se uopće ideja da mi netko radi nešto s licem i, iskreno, mislim da je to prilično opasno za glumice', rekla je svojedobno Monica za talijansko izdanje Vanity Faira i otkrila da želi dostojanstveno starjeti.

Lijepa glumica nova je i ujedno najstarija Bondova djevojka u 24. po redu filmu o najslavnijem tajnom agentu na svijetu. U filmu 'Spectre' talijanska ljepotica glumit će fatalnu Luciju Sciarru, kojoj će najslavniji špijun na svijetu teško odoljeti. 'James Bond je fantazija – idealan muškarac. Taj muškarac štiti, opasan je, tajanstven i seksi, savršen engleski džentlmen', rekla je nedavno Monica, a nakon razvoda od francuskog glumca Vincenta Cassela, s kojim ima dvije kćeri, ponovo je sama.

'Kad se ljudi razvode, to je velika tragedija, a onda, s druge strane, ako ostanu skupa, a ne slažu se, tragedija može biti još veća. Imam 50 godina, dvije malene kćeri, iza mene su dva razvoda i još se uvijek pitam tko sam', rekla je nedavno glumica u razgovoru za francuski Elle.