ZVIJEZDA NOVE SERIJE

Prelijepa Camila Morrone, bivša DiCaprijeva djevojka, blista u suknji koja slavi žensku figuru

23.02.2023 u 15:44

  • +13

Glumci serije Daisy Jones & The Six

Izvor: Profimedia / Autor: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon prekida petogodišnje veze s oskarovcem Leonardom DiCaprijem, 25- godišnja Camila Morrone nalazi se u posebnom fokusu javnosti. Glumica argentinskih korijena ovih dana marljivo promovira svoj novi projekt

Daisy Jones & The Six’ nadolazeća je miniserija i novi adut streaming servisa Amazon Prime. Ova serija temeljena na istoimenoj knjizi autora Taylora Jenkinsa Reida okupila je zanimljivu glumačku postavu na čelu s Camilom Morrone, modelom i glumicom u usponu koja je medijske stupce donedavno punila raskidom veze s oskarovcem Leonardom DiCaprijem.

Miniserija s Morrone u jednoj od glavnih uloga na Amazon Prime stiže 3. ožujka, a uoči debitiranja na ovom streaming servisu održana je svečana screening zabava.

Nekadašnja odabranica Leonarda DiCaprija pritom je zablistala u seksepilnoj kobinaciji stvorenoj od sivog bodija i svjetlucave suknje pareo stila. Oba komada stižu s potpisom američkog dizajnera Michaela Korsa, a decentan nakit srebrnog sjaja i s potpisom brenda Tiffany & Co. pomogao joj je zaokružiti ovo svečano izdanje.