PROMAŠEN STAJLING

Prekrila poznate obline i doživjela modni gaf

02.06.2016 u 20:22

Bionic
Reading

Meksička ljepotica Salma Hayek na premijeru svog novog filma stigla je u haljini s cvjetnim printom i bogatim detaljima modne kuće Gucci, koja se, nažalost, pokazala nesretnim odabirom

Premijeru svog novog filma naslovljenog 'Tale of Tales' Salma je obilježila haljinom modne kuće Gucci iz jesenske kolekcije i vrtoglavo visokim crnim platformicama.

Crnu haljinu do koljena ukrašavali su bogati detalji poput cvjetnog printa, sjajnih motiva vatre na rukavima te prišivenog bisernog nakita na području dekoltea. Bogato ukrašena haljina, specifična za Guccijev modni potpis, nažalost, pokazala se nesretnim odabirom.

Salma Hayek je najnovijim odabirom haljine uspjela u potpunosti kamuflirati svoje poznate obline prezentirajući nimalo laskav izgled. Ovu meksičku ljepoticu često se može vidjeti upravo u kreacijama modne kuće Gucci, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je njezin suprug, milijarder François-Henri Pinault direktor grupacije Kering koja u svom vlasništvu ima ovaj poznati talijanski brend.

Iako je Guccijeva haljina u baroknoj maniri itekako zanimljiva, Salminoj niskoj građi i bujnoj figuri nije učinila nikakvu uslugu.