FASHION GURU

Predsjednica je smanjila čipku, ali i dalje sliči na pomoćnicu s nizozemskog dvora

  • 21.07.2017 u 13:27

  • Bionic
    Reading

    Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ovaj je tjedan smanjila utjecaj omiljene čipke, no tim potezom, kako primjećuje Fashion Guru, nije uspjela podići kvalitetu odijevanja

    Kako smo primijetili, naša predsjednica je ovih dana bila turbo zaposlena. Od silnih obaveza nije znala tko joj glavu nosi, a za jednu obavezu znamo da su je nosile lokne.

    Iako je smanjila utjecaj omiljene čipke, nažalost nije uspjela podići kvalitetu svog odijevanja na razinu npr. bilo koje europske princeze, kraljice ili prve dame, pa čak ni supruge nekog premijera. Koliko god se trudila, nešto tu ne štima. Sako s točkicama i broš u obliku mašne su u rangu pomoćnice s nizozemskog dvora, dok je onu košulju valjda u silnoj žurbi zgrabila od supruga.

    • +5
    Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Ranko Šuvar

    Ako je suditi po viđenom, moram priznati da je štedljiva, nema veze što je ovoga tjedna samo nekoliko puta koristila avion, ali je zato reciklirala haljinu s čipkom u kojoj je bila kod kraljice Elizabete. Ona 'predivna' crno-bijela kombinacija s čipkom toliko je upečatljiva da teško možeš zaboraviti tako nešto. Od frendice mali još se zgrozi kada vidi tu sliku, tako da preporučujem da za novu školsku godinu i slike s potpisom koje klinci dobivaju od nje ne radi u toj kombinaciji. Ustvari, ne znam što bi se moglo svidjeti klincima osim čokolade, nije bitno koja je, i možda slike Kolinde odjevene u neki zabavni lik, klauna, Disneyjeve princeze itd.

    Moram konstatirati da joj i dalje, koliko god ulagali u njezino odijevanje, frizuru i korzete, stil nije jača strana. Radije bih ipak da se odijeva kao Merkelica pa da mi je kvaliteta života kao ona u Njemačkoj.