MALA CRNA HALJINA

Predsjednica Grabar Kitarović u netipičnom izdanju za nju

14.11.2017 u 12:11

Bionic
Reading

Modna igra crnog i crvenog jedna je od onih vječitih kombinacija kojima nikad ne možete pogriješiti, osobito ako se radi o outfitima za večernje prigode, a mala crna haljina savršen je komad koji uvijek može dobro izgledati uz nekoliko efektnih detalja. To je dokazala i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović

Na dodjeli tradicionalnih nagrada Zlatna kuna, koje dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora, predsjednica Grabar Kitarović pojavila se u modnom klasiku - crnoj haljini.

  • +4
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Iako smo je naviknuli viđati uglavnom u živim nijansama i kreacijama od čipke, koje su postale njezin zaštitni znak, Grabar Kitarović izgledala je bez greške na svečanosti održanoj u Zagrebu.

  • +8
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Predsjednica je izgledala besprijekorno na dodjeli Zlatne kune u bezvremenskom modnom klasiku: maloj crnoj haljini tričetvrt rukava i zanimljivog izreza s potpisom njezine omiljene domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Haljina A-kroja imala je i poseban detalj: našiveni remen od baršuna u crvenoj boji, a ovaj elegantan stajling upotpunile su salonke u odgovarajućoj nijansi crvene.

Kosa podignuta u punđu i make up zaokružili su ovu elegantnu kombinaciju.

  • +2
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia