STREET STYLE POTVRDA

Predimenzionirane jakne apsolutni su hit sezone, a ovaj modni trik pomaže da u njima izgledamo vitkije

16.11.2021 u 19:22

Bionic
Reading

Neovisno o kojem odjevnom komadu govorimo, predimenzioniran kroj posljednjih sezona itekako je poželjan u modnom svijetu. Osim što emitiraju ležeran dojam, predimenzionirani komadi su iznimno udobni, no pritom ne čine uslugu figuri

Najveći nedostatak predimenzioniranih komada leži u činjenici da u odnosu na druge komade značajni prikrivaju figuru, a kako bi im uspjeli pdariti laskav efekt, modne infleuncerice imaju provjeren trik koji najradije prakticiraju s predimenzioniranim modelima jakni i kaputa.

Riječ je, naravno, o dodatku remena. Smješten oko struka remen će naglasiti najuži dio tijela i stvoriti lijepu siluetu sa predimenzioniranim komadima poput trendovskih prošivenih jakni, blejzera ili dugih kardigana. Ovisno o tome za kakav se predimenzionirani komad odlučili, istome možete daroivati notu elegancije kao što je pošlo za rukom modnoj influencerici Anouk Yve sa luksuznim Chanelovim remenom.

Prilikom kupnje predimenzioniranih komada, modni stručnjaci uvijek sugeriraju da uvijek odaberete one za jedan konfekcijski broj veće od onog koji inače nosite.

  • +20
Prošivene jakne i kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo