SALMA KAO KONDUKTERKA

Pravo je umijeće od hit krpica složiti ovako loš stajling

29.11.2016 u 09:15

  • +4

Salma Hayek

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Meksička ljepotica raskošnih oblina Salma Hayek svojom pojavom pokušala je modno uveličati londonsku premijeru dokumentarca 'I Am Bolt', a izbor kreacije s potpisom Gucci uspio se pokazati nimalo laskavim

Zahvaljujući braku s François-Henrijem Pinaultom, vlasnikom grupacije Kering koja u svom vlasništvu ima brendove poput Balenciage, Alexandera McQueena, Saint Laurenta i Guccija, Salma Hayek očekivano ima ekskluzivan pristup i priliku za nošenje skupocjenih dizajnerskih komada.

Za svečanu londonsku premijeru dokumentarca o sprinteru Usainu Boltu na crvenom tepihu pojavila od glave do pete u komadima s potpisom Gucci koji su joj, poput brojnih zvijezda, posebno prirasli srcu. Neke zvijezde zahvaljujući viziji Guccijeva Alessandra Michelea unaprijedile su stil do savršenstva, no Salma je uspjela dokazati da njegov modni maksimalizam ne pristaje baš svakome.

Poznata po bujnim oblinama, ovaj ih je put odlučila zakamuflirati odlučivši se za crvenu košulju raskošne bijele kragne s vezenim detaljima preko koje je odjenula visoko rezanu kožnu jaknu sa specifičnim crvenim porubom i bisernim gumbima.

Сальма Хайек на премьере фильма "Я Усэйн Болт" ????в Лондоне #salmahayek

Fotografiju objavljuje PEOPLETALK.RU (@peopletalkru)

Odlučila je sve isfurati u opuštenom izdanju s nekoliko otvorenih gumba, no prema viđenom čini se da je meksička glumica ovaj put odabrala odjeću manjih konfekcijskih brojeva koji su na crvenom tepihu jedva obuzdavali njezine raskošne obline. Sve je kompletirala strukiranim hlačama širih nogavica ispod kojih su izvirivale crvene platformice, a od modnih dodataka odlučila se za crnu Guccijevu torbu i kožnu beretku pokušavajući valjda ostvariti dojam military šika.

Iako se odlučila za modnu kuću čija se popularnost u svijetu širi strelovitom brzinom zahvaljujući dizajnerskom umu Alessandra Michelea, Salma Hayek ovaj je put u potpunosti zastranila u misiji modnog briljiranja na crvenom tepihu.