Pravilnik natječaja 'Teen nagrađuje maturantice'

Pravilnik natječaja 'Teen nagrađuje maturantice'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 29.04.2009 14:27
  • Objavljeno 29.04.2009 u 10:00
1maturantice

1maturantice

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Pravilnik natječaja 'Teen nagrađuje maturantice'

1) Opis natječaja

Natjecanje za izbor najzanimljivije fotografije na temu 'Najoriginalnija fotka maturalne haljine'. O pobjedniku odlučuje četveročlani žiri u sastavu: Elma Katana (urednica rubirke Teen), Tin Bosek (promocija), Nikola Filipčić (promocija) i Mirela Hegediš (promocija). Dodijelit će se ukupno tri nagrade, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?

Prijavom e-mailom na adresu teen@t-com.hr s osnovnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona), zajedno s fotografijom. Svatko ima pravo sudjelovati s maksimalno dvije fotografije.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 15. svibnja - 10. lipnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 15. lipnja 2009.

4) Nagrade

Ukupno se dijele tri poklon-paketa tportala. 

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja pošalju e-mail s fotografijom na teen@t-com.hr.

Svaka fotografija mora biti u jpeg formatu od minimalno 600 px do maksimalno 1200 px.

Tportal.hr može i smije koristiti fotografije u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Fotografije ne smiju biti objavljene u drugim medijima ili na privatnim blogovima prije niti poslije slanja na natječaj.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi