NAGRADNA IGRA

Pravila nagradne igre 'Istanbul is Place2go'

01.03.2018 u 09:54

Bionic
Reading

Pravila nagradne igre 'Istanbul is Place2go'

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom Nagradna igra  'Istanbul is Place2go' je PLACE2GO d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću iz Zagreba, Višnjica 16, OIB: 33596989632. Nagradna igra priređuje se u cilju PROMOCIJE Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO i izlagača na sajmu Turkish Airlinesa.

Članak 2.

Nagradna igra održava se na web portalu www.tportal.hr i na sajmu turizma Place2go u Areni Zagreb u razdoblju od 05. 03. – 18. 03. 2018. Nagradna igra počinje u 9:00 sati 05. 03. 2018. a završava u 17:30 sati 18. 03. 2018.

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena na web portalu www.tportal.hr i na webu www.place2go.org u prvom tjednu održavanja nagradne igre.

Članak 4.

Pravo na sudjelovanje imaju sve osobe dobi od 18 godina i više sa stalnim boravištem u Hrvatskoj. Osobe mlađe od 18 godina prije sudjelovanja moraju dobiti suglasnost od svog zakonskog zastupnika. Za sudjelovanje u nagradnoj igri svi osobni podaci moraju biti istiniti.

Kandidati postaju sudionici u igri na bilo koji od dva načina.

Prvi je tako što će odgovoriti točno na postavljena pitanja na web portalu www.tportal.hr. Sudionici odgovaraju na tri pitanja. Ukoliko točno odgovore na njih mogu se registrirati kao sudionici nagradne igre ispunjavanjem formulara koji će moći preuzeti na portalu www.tportal.hr.

Drugi način sudjelovanja u nagradnoj igri je kroz popunjavanje letka koji će se dijeliti na području grada Zagreba. Popunjeni formular preuzet s portala www.tportal.hr ili popunjeni dobiveni letak mora se ubaciti u kutiju koja će se nalaziti na štandu Place2go magazina (štand broj 52) na Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO, koji se održava u Areni Zagreb od 16. do 18. 03. 2018.

Na kraju nagradne igre slučajnim izvlačenjem bira se dobitnik nagrade. Izvlačenje provodi predstavnik žirija koji će se sastojati od tri osobe.

Članak 5.

Broj sudjelovanja u kvizu po jednom sudioniku je ograničen.

Članak 6.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača.

Članak 7.

Nagrada se sastoji od:

Dvije povratne aviokarte Turkish Airlinesa za Zagreb- Istanbul-Zagreb (ekonomska klasa, direktan let aviokompanijom Turkish Airlines).

Vrijednost nagrade je 5.500,00 kuna.

Nagrada se ne može zamijeniti za novac.

Članak 8.

Izvlačenje dobitnika održati će se na štandu Place2go magazina na Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO na adresi ulica Vice Vukova 8, 10 000 Zagreb 18. 03. 2018. u 17:45 sati.

Ime dobitnika/ice bit će objavljeno na web portalu www.tportal.hr i www.place2go.org u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnik/ica nagrade biti će telefonski obaviješten o dobivenoj nagradi.

Članak 9.

Dobitnik će nakon završetka nagradne igre primiti e-mail s detaljnim uputama za rezervaciju aviokarata. Dobitnik nagradu ne može prenijeti na treću osobu. Nagrada se mora iskoristiti zaključno sa 15. 12. 2018., a dobitnik treba najaviti termin putovanja najkasnije 40 dana prije planiranog datuma putovanja. Željeni datum putovanja je ovisan o raspoloživim mjestima u zrakoplovu. U slučaja ne pojavljivanja na letu (no show) karte će se smatrati iskorištenima.

Članak 10.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 11.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem web portala www.tportal.hr i www.place2go.org.

Članak 12.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na web portalu www.tportal.hr.

Prihvaćanjem ovih uvjeta, suglasni ste da Turkish Airlines, Place2go sajam i T-portal mogu kontaktirati putem e-mail-a u svrhu promocije svojih proizvoda i promocije ponuda svojih partnera. Priređivač nagradne igre Turkish Airlines, Place2go sajam i T-portal se obavezuju da osobne podatke neće davati na uvid trećim osobama.

Članak 13.

Priređivač se obvezuje 5 % utvrđene vrijednosti nagrade odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 14.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.