GORENJE KUHINJSKI ROBOT

Pravi pomoćnik za više strasti u svakoj kuhinji!

16.01.2013 u 14:39

Bionic
Reading

Kuhinjski robot Gorenje MMC800W je robustan i snažan, prvenstveno svestrano uporabiv kućanski pomoćnik. Njegove odlike su izuzetna učinkovitost i super tihi rad, široki izbor funkcija i dodataka za različitu namjenu uporabe te izuzetno elegantan izgled. I strast prema kuhanju, koja će uskoro zahvatiti i vas!

Bez obzira na to koliko i što kuhali, odsada ćete u kuhinji biti još kreativniji jer ćete imati pomoć profesionalca. Tučenje, miješanje, gnječenje, rezanje, struganje, ribanje i ostale poslove odsada prepustite novom kuhinjskom robotu iz Gorenja. Snaga i elegancija njegov su zaštitni znak.

Planetarni način miješanja s neposrednim prijenosom omogućava brzo i učinkovito obavljanje posla, a dvostruko izolirano Super Silent kućište kuhinjskog robota pobrinut će se za izuzetno tihi rad aparata i omogućiti nečujnu pripremu doručka i slasnih posebnih dodataka hrani dok drugi još spavaju. Posebna pomična ruka Easy Access omogućava lakši pristup posudi i sadržaju u njoj, a istovremeno omogućava lakše čišćenje i održavanje. Svi se dodaci mogu nakon uporabe jednostavno oprati u perilici posuđa.

Osnovni komplet kuhinjski robot MMC800W sadrži izuzetno kvalitetnu miješalicu s dvostrukim izoliranim kućištem, 4,5-litrenu posudu od nehrđajućeg čelika s ručkom i zaštitnim poklopcem te tri različita nastavka za tučenje, miješanje i gnječenje

Dokupiti se može niz dodataka za obradu različitih vrsta hrane i pripremu brojnih ukusnih jela: strugalo za povrće, nastavke za piškote,mljevenje mesa, pripremu sokova od voćai povrća te nastavke za pripremu tijesta i tjestenina