ZA SVAKI STAS

Praktičan hibrid suknje i hlača: Pronašli smo savršene ljetne varijante šarmantnih kulotica

12.06.2020 u 15:05

Bionic
Reading

Suknja-hlače, odnosno 'culottes', vrlo su praktičan hibrid suknje i hlača koje trendseterice ljeti obožavaju zbog udobnosti, ali i velike mogućnosti kombiniranja

Culottes, odnosno suknja-hlače već su unazad nekoliko sezona omiljeni ljetni izbor za cool stajlinge, a slavne ih ljepotice poput Kate Middleton, Victorije Beckham, Katie Holmes, Emily Ratajkowski ili Gigi Hadid vrlo rado nose u mnogim prigodama.

P ako niste velika ljubiteljica nošenja suknji ili haljina, a traperice ljeti izbjegavate u širokom luku, možda biste se mogli pronaći u popularnim kuloticama.

  • +11
Neodoljive 'culottes' hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Suknja-hlače spajaju ženstvenost suknje s udobnosti tri-četvrt hlača, a iako odlično izgledaju i s ravnim cipelama ili platnenim tenisicama, modni stručnjaci ipak savjetuju da ih nosite uz cipele s petom kako bi se noge vizualno produljile.

Ovaj stari/novi trend aktualan je i ove godine, a istražili smo ponudu u popularnim trgovinama koji nude prekrasne komade kulotica kojima ćemo teško odoljeti.

Nakon proteklih nimalo vedrih mjeseci koji su sad iza nas, dizajneri su odlučili podići raspoloženje vedrim nijansama i šarmantnim dezenima te su osmislili efektne varijante praktičnih i udobnih suknja hlača ukrašene motivima cvijeća, pruga, kvadratića ili preslatkog voća.

Zahvaljujući svojoj praktičnosti i prozračnim materijalima od kojih su načinjene, ni ne sumnjamo kako ćemo ovoga ljeta kulotice itekako viđati na gradskim ulicama.

Kulotice fantastično izgledaju i kad se nose s uskim topovima bez rukava, bluzama, košuljama ili T-shirtom, a pristaju svakom stasu.

Dakako, suknja-hlače nisu ograničene samo na ljeto - ako su od debljih tkanina poput vune ili denima, podjednako su nosive i u hladnijim mjesecima uz npr. robusne gležnjače nadahnute dizajnom kultnih 'marta'.