KRIESTMAS PARTY

Poznate Hrvatice zablistale u blagdanskim izdanjima

1/25

KRIEstmas PARTY

Kristina Burja već godinama dokazuje da je njezin dizajn promišljen i pun statement elemenata koji ju čine drugačijom od drugih. To potvrđuje i posljednja kolekcija koja je oduševila brojne poznate dame, poput Lejle Filipović, Ane Begić Tahiri,Tihane Harapin Zalepugin, Maje Bajamić, Vanje Horvat, Csille Barath Bastaić, Ecije Ojdanić, Ivane Šundov, Ane Miščević, Sabine Tandare Knezović i mnoge druge.

Dizajnerica je premijerno na zagrebačkoj reviji pokazala RED Capsule kolekciju večernjih haljina, koje će odgovarati svakoj ženi i učiniti joj ovo vrijeme slavlja još posebnijim. Haljine su pune trodimenzionalnih detalja koji čine ovu modnu priču još zanimljivijom, a glamurozne frizure koje potpisuje GT salon i svečani make up vizažistice Nicole Massan  potpuno su zaokružili poruku poznate dizajnerice kako zamišlja samosvjesne žene.

'Hvala svim ljubiteljima mode i medijima na podršci. Moje modno putovanje svijetom tek je na početku, mnogo je planova, ali uz talent, za uspjeh je potrebno imati  i malo sreće! Želim nam svima uspješnu 2018. godinu!',  poručila je dizajnerica koja je za ovu prigodu osmislila i drvo sreće koje su uzvanici okitili kartama na kojima su bile ispisane poruke i želje za 2018. godinu.   

KRIEstmas PARTY

KRIEstmas PARTY

Izvor: Promo fotografije / Autor: Boris Štajduhar

Prethodna slika Sljedeca slika
Modni brend Krie Design dizajnerice Kristine Burje nakon revija u Los Angelesu, Las Vegasu, Zadru i Rimu, predstavio je svoju aktualnu kolekciju u Zagrebu na KRIEstmas partyju koji nisu željele propustiti ni brojne poznate Hrvatice
  • Autor: I. B.
  • Objavljeno 18.12.2017 u 14:50