NISU ODOLJELE

Poznate Hrvatice u cipelama koje svi obožavaju

17.03.2016 u 10:41

Bionic
Reading

Ljubiteljice mode nisu propustile drugu večer Bipa Fashion.hr-a pa su tako pogledale i reviju Roberta Severa koji je slavio 15 godina karijere. Ujedno je to bila i prilika da se dotjeraju i pokažu svoj stil, a neke od njih pokazale su da znaju u kojem komade uvijek vrijedi investirati

Među mnogobrojnim poznatima koje su uživale u reviji bile su i pjevačica Nina Badrić te Amra Peternel, supruga potpredsjednika HHO-a Igora Peternela, a obje su odabrale popularne cipele Valentino Rockstud

Nina je cipele boje pudera sa zakovicama uparila s crvenim hlačama trendi kroja, bijelom košuljom i crnim kaputom, a Amra Peternel odlučila se za ženstveniju kombinaciju s crnom uskom haljinom otvorenih leđa i torbicom iste modne kuće kao što su i cipele.

Prvi model Rockstud na tržištu se pojavio 2010., a otad su ove prepoznatljive cipele s metalnim zakovicama rasprodane iz sezone u sezonu. To i nije tako lako postići na zasićenom tržištu preplavljenom raznim modelima i trendovima, ali modna kuća Valentino već je nekoliko godina vrlo uspješna i k tome odlično zarađuje.

'Nikad ne razmišljamo samo o jednoj sezoni. Mi želimo govoriti jezikom stila, a on je bezvremenski. Inspiracija nam je stvoriti nešto što ćete poželjeti imati do kraja života, zauvijek', rekla je za Style.comMaria Grazia Chiuri, jedna od kreativnih direktorica modne kuće Valentino.

Zahvaljujući cipelama i modnim dodacima, udvostručili su profit i zaradili više od milijardu dolara prošle godine. Doživjeli su pravu renesansu jer su primjerice od 2009. učetverostručili prodaju te im više od polovice te zarade dolazi upravo od cipela i modnih dodataka. Popularni model koji nose mnogobrojne slavne i naše ljepotice tome je itekako doprinio.