KAKVA LJEPOTA

Poznate Hrvatice u bikiniju posramile bi i holivudske dive

15.08.2016 u 07:11

Bionic
Reading

Hrvatice su među najljepšim ženama u Europi, pa i svijetu, te jako paze na svoj izgled i stil. To često govore i strani uglednici kada posjete Lijepu Našu i tome svjedoče ljepotice na ulicama, dok ljeti mame uzdahe na plažama

Ovoga ljeta su u kupaćim kostimima uzdahe mamile i mnogobrojne poznate Hrvatice, a toliko su zgodne i u trendu da nikako nije zahvalno složiti kakvu top listu. A da se pak slaže lista najljepših Hrvatica u badiću ovog ljeta, sigurno nitko ne bi zaobišao glumicu Bojanu Gregorić, Severinu ili Ljupku Gojić Mikić

Mljet. Foto By @ivabalent #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)


Sve su tri dame izuzetno lijepe i uspješne u svome poslu, a k tome su i majke koje su nakon poroda upornošću istesale liniju te s godinama izgledaju sve bolje. Kako se znaju dobro odjenuti, a Ljupka je već posljednjih nekoliko godina modne piste zamijenila dizajnom, tako znaju i odabrati kupaći kostim koji će istaknuti sve njihove atribute.

??

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)


Zdrava prehrana, puno kretanja i njega tijela - rezultat su ove ljepotice za kojima su svi okretali glave na plaži.


Da bez redovitog vježbanja i posvećenosti nema tako dobrih rezultata, zna i Nevena Rendeli, ali ona je zapravo spojila ugodno s korisnim nakon što je otkrila da voli trčanje. Poput prave trendsesterice, HTV-ova novinarka ovog ljeta otkrila je da ima čak dva kompleta hit kupaćih kostima Kiini.

Back to black #purehappiness #summerincroatia2016 #adriaticsea #summervibes

Fotografiju objavljuje Nevena (@nevenarendeli)


Užitak u trčanju otkrila je i glumica Ecija Ojdanić, a zbog fotografije u bikiniju odmah je dobila vrlo laskav nadimak Bondove djevojke.

This used to be my playground....

Fotografiju objavljuje Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)


Ljubav prema vježbanju ne krije ni naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner, a to dokazuju mnogobrojne fotografije, od onih u izazovnim outfitima do ljetnih trenutaka u mini bikinijima koje glazbenica rado nosi.

U zdravom tijelu-zdrav duh! ☀️?? @calzedonia #calzedonia #running #rucner #croatia #musicianslife #inlove

Fotografiju objavljuje Ana Rucner (@anarucner)


A prava ovisnica o vježbanju i zdravom životu sigurno je i Lana Jurčević pa ne čudi što svakom objavom na društvenim mrežama odmah dobiva hrpu lajkova, posebno kada se fotka u minijaturnim kupaćim kostimima koji ističu njeno vitko tijelo.

?? No sharks.??

Fotografiju objavljuje Lana Jurcevic Official??️ (@lana_jurcevic)


Lajkova za isklesano tijelo ne nedostaje ni Fani Stipković koja je iz Španjolske došla na odmor u rodnu Velu Luku i odmah se pohvalila isklesanim trbušnim mišićima u minijaturnom kupaćem kostimu.


Svake sezone pojedini modeli bikinija su hit kojem nije lako odoljeti, a mnoge je razveselilo što se u modu vratio jednodijelni kupaći kostim, kao i retro modeli s visoko krojenim gaćicama.


Jelena Rozga
očito se oduševila s povratkom jednodijelnih kupaćih kostima u modu jer ih nosi privatno, ali i u posljednjem spotu, dok je uvijek elegantna Lejla Filipović za odmor na Velikom Brijunu odabrala retro stil s povišenim gaćicama u nježno plavoj boji.