INSPIRATIVNA KAMPANJA

Poznata domaća frizerka otkriva kakvu frizuru odabrati za nadolazeće blagdane

20.12.2019 u 16:51

Bionic
Reading

Priznata zagrebačka frizerka Katica Topčić povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, te u suradnji s vrhunskim suradnicima, u novom božićnom editorijalu predlaže frizure za nadolazeće blagdane

Frizerski salon Fabula de Forma na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić za božićnu večeru predlaže nježne romantične valove. Kako bi vam lice i make up došao jos više do izražaja skupite lagano kosu vintage ukosnicom ukrašenom biserima i cirkonima.

Ukoliko imate tanju ili kraću kosu, upotpunite je umecima i dobiti ćete na volumenu i dužini, a još uvijek će izgledati prirodno. Kako bi postigli prigodni blagdanski sjaj, korišten je Kevin Murphy Shimmer Shine sjaj za kosu uz pomoć kojeg je kosa domaće stilistice i modne blogerice Barbare Repe još više došla do izražaja.

  • +12
Ideje za božićni i novogodišnji look Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR_FERINA

'Kada je u pitanju jedna od najvažnijih večeri u godini, ona u kojoj okrećemo novu stranicu, želimo zablistati, moramo razmišljati i o praktičnosti. U potpunosti smo sklonili kosu s lica u niski rep i izvukli dva pramena koji sluze kao svojevrstan okvir koji zaokruzuje besprijekoran make up. Kovrče koje su prisutne i u ovoj večeri, omekšati ce svaki oblik lica i dodati dozu opuštenosti vašem cjelokupnom looku', otkriva zagrebačka frizerka.

Total look za Bozic i Novu godinu

Frizura: Katica Topčić za Fabula de Forma

Make up: Nina Pejnović

Styling: Barbara Repe

Fotografije: Zvonimir Ferina