ROZGIN SELFIE

Pozirala s Grubnićem i pokazala veličanstveni dekolte

10.03.2014 u 07:04

Jelena Rozga u Ljubljani

Izvor: Društvene mreže / Autor: Marko Grubnić

Bionic
Reading

Nakon što je u 'pauzi' vođenja ovogodišnje dodjele Oscara voditeljica Ellen Degeneres na Twitteru objavila zvijezdama nakcran selfie, a fotografija je u nepunih sat vremena nakon objavljivanja 'retweetana' više od milijun puta i tako brojkom nadmašila tweet Baracka Obame, i domaće zvijezde pohrlile su objaviti svoje selfieje

Pjevačica Jelena Rozga jedna je od prvih koji su snimili fotografiju po uzoru na onu u režiji Ellen Degeneres koju je snimio glumac Bradley Cooper, a kadar je nakrcala svojim prijateljima.

Među njima je i poznati stilist Marko Grubnić koji je sporni selfie objavio na svojem Facebook profilu i Instagramu, a koji su mu potom lajkali brojni prijatelji.

Fotografija je, doznajemo, nastala u Ljubljani gdje je pjevačica koncertom obilježila Dan žena i svojim atraktivnim stylingom izmamila uzdahe muškog dijela publike. Za koncert u dvorani Tivoli tražila se karta više. U rasprodanoj dvorani Jeleni je publika pripremila veličanstven doček i zajedno s njom u glas pjevali sve njene mnogobrojne hitove. Uzbuđenje nije krila ni Jelena koja je na pozornici i zaplakala ganuta reakcijom publike prilikom izvođenja pjesme 'Cirkus'.

Samo za ovu prigodu dizajner Ivan Alduk dizajnirao je raskošan barokni korzet koji je istaknuo Jeleninu senzualnost i ženstvenost.