MALIDUCAN.HR

Potrošili ste zalihe voća i povrća, a ne ide vam se u trgovinu? Imamo sjajno rješenje i besplatne kupone za popust!

05.06.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Upravo ste si htjeli pripremiti zdravi smoothie ili onu prefinu salatu koju food blogeri ne prestaju hvaliti, ali ne ide vam se na plac ili u trgovinu po voće i povrće? OK, samo bez živciranja: Imamo sjajno rješenje za vas, na koje ćete potrošiti svega nekoliko minuta, dok radite na svom laptopu ili pametnom telefonu

Online kupnja u doba globalne pandemije doživjela je pravi procvat, a mnogi su oduševljeni prednostima koje donosi ovakav način šopingiranja.

Iako su mnogi i prije kupovali putem interneta, najviše odjeću ili gadgete, koronavirus je mnoge nagnao i u potragu za namirnicama koje dobijete na svoju adresu, a vjerujemo kako će se ovaj trend i zadržati jer štedi vrijeme, novac, živce...

Što kažete na to da bez odlaska iz svojeg doma na kućni prag dobijete najukusnije voće i povrće - i to od naših domaćih proizvođača?

Predstavljamo vam webshop Maliducan.hr, u kojemu je moguće kupiti proizvode hrvatskih proizvođača, prvenstveno OPG-ova, a dostava je trenutno dostupna samo u Zagrebu.

Maliducan.hr je cjelovito i kompletno rješenje kako za krajnje kupce, tako i za mikro, male i srednje poduzetnike. Misija je jednostavna - u suradnji s malim hrvatskim proizvođačima i OPG-ovima omogućiti dostavu kvalitetnih, domaćih, svježih i zdravih namirnica na kućni prag.

Zašto je važno kupovati domaće proizvode lokalnih poljoprivrednika? 🤔 1. Osiguranje budućnosti lokalnih zajednica -...

Posted by Mali dućan on Monday, 25 May 2020

Krajnjim kupcima se, za razliku od drugih online tržnica, omogućuje kupnja bez minimalnog iznosa narudžbe, kombinacija proizvoda nekoliko OPG-a te odabir vremena dostave, bez prethodno zadanih termina za određene kvartove. A OPG-ovima, koji su inače slabo digitalizirani i kojima se uvođenjem posebnih mjera otežala distribucija na tržište, omogućena je brza i jednostavna integracija u webshop te je njihov jedini zadatak dostaviti proizvod u centralno skladište, čime smanjuju troškove, nemaju brigu oko logistike i dobivaju novi kanal distribucije.

Dnevni izbor domaćih proizvoda i cijena ažuriraju se redovito, a sve informacije i ponude proizvoda možete pronaći na web stranici www.malidućan.hr i na društvenim mrežama.

Čitateljima tportala darujemo 2 kupona za popust od 10% na neograničen broj kupnji do kraja lipnja (webshop Maliducan.hr trenutno dostavlja samo u Zagrebu). Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je točno odgovoriti na zadano pitanje, popuniti tražene podatke, te lajkati stranicu maliducan na društvenoj mreži Facebook na adresi https://www.facebook.com/maliducan.fb/. Dobitnici su Mirna Konevski i Tatjana Hodžić.