GLAMUROZAN MILITARY

Potpuno drugačije haljine s hrvatskim potpisom

01.12.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Vojnički uzorak i zagasite boje bili su glavna inspiracija modnog dizajnera Zorana Aragovića za njegovu aktualnu kolekciju simboličnog naziva War(m)

Modna igra BiteMyStyle povezala je zanimljive uzorke i boje poput smeđe, tamnoplave i ljubičaste na prepoznatljiv način ovog dizajnera. Nit vodilja cijele kolekcije je pokazati da i military estetika može biti romantična i ženstvena.

Zaštitno lice kampanje je pjevačica Nives Celzijus, po mišljenju Zorana Aragovića utjelovljenje upravo ženstvenosti i seksepila koji u kontrastu s grubom i pomalo dječačkom odjećom daje savršen spoj.

'Nives smo odlučili prikazati na potpuno drugačiji način od onog na koji su je ljudi navikli gledati, a frizurom i make upom htjeli smo dočarati dojam starog Hollywooda. Drago mi je što se Nives odlično osjećala u mojim kreacijama i što je pristala na ovakav svojevrstan izazov i za nju i za mene!', rekao je Aragović.

Posebno za ovu priliku dizajner je osmislio glamuroznu večernju haljinu, koristeći sve elemente kolekcije, s naglaskom na siluetu.