DAMA U ZELENOM

Poslovnu eleganciju izbrusila je do savršenstva: Amal Clooney ukrala svu pozornost na gradskim ulicama

25.09.2019 u 10:09

Bionic
Reading

Poznata odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney, koja bi uskoro trebala proslaviti petu godišnjicu braka s glumcem Georgeom Clooneyjem, uočena je na ulicama New Yorka ususret Generalnoj skupštini UN-a, kojoj je imala priliku prisustvovati u više navrata

Uz uspješnu karijeru odvjetnice, majčinstvo i brak s 58-godišnjom holivudskom zvijezdom, Amal Clooney također se može pohvaliti istančanim ukusom za modu, a svoju vještinu stvaranja besprijekornih poslovnih izdanja ovoga je puta iskazala na ulicama New Yorka.

Usprkos toplom rujanskom vremenu, 41-godišnja Amal Clooney odabrala je elegantno jesensko izdanje kojim se na gradskim ulicama itekako uspjela istaknuti, velikim dijelom zahvaljujući živopisnoj nijansi zelene boje koja je krasila komplet sačinjen od dužeg modela jakne s pripadajućom suknjom.

  • +3
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / BlayzenPhotos / BACKGRID

Spomenuti komplet u retro duhu viđen na slavnoj odvjetnici za ljudska prava djelo je britanske modne kuće Burberry, a u prodaji se nalazi po cijeni od gotovo 25 tisuća kuna.

Ovu efektnu zelenu kombinaciju od neoprena 41-godišnja Britanka libanonskih korijena nosila je uz bež vestu s potpisom Burberryja, a da itekako prati aktualne modne trendove, dokazala je odabirom bež salonki lakirana sjaja s hit detaljem u znaku četvrtastog potplata.

Dominaciju bež boje i intenzivne nijanse zelene Amal je pokušala ublažiti skupocjenim crnim modelom torbe tote s potpisom francuske modne kuće Dior, dok je dodatkom zlatnih naušnica i smeđih sunčanih naočala kompletirala svoje najnovije poslovno izdanje.