ODVJETNICA SA STILOM

Poslovni look Amal Clooney koji vrijedi kopirati

09.09.2015 u 11:05

Bionic
Reading

Otkada se udala za glumca Georgea Clooneyja, odvjetnica Amal Alamuddin pod povećalom je javnosti čak i kad je poslovne obaveze odvedu na drugi kraj svijeta

Amal je kao odvjetnica za ljudska prava boravi na Maldivima, a snimljena je na putu u tamošnji zatvor gdje je išla posjetiti bivšeg predsjednika Maldiva Mohameda Nasheeda. Glamurozna odvjetnica dio je odvjetničkog tima koji ga zastupa. Nasheed od 2012. služi 13-godišnju zatvorsku kaznu nakon brzopoteznog sudskog procesa koji je, smatraju UN i međunarodne organizacije za zaštitu ljudskih prava, bio politički motiviran.

Crni elegantan kostim, kako i priliči službenoj prilici, ublažila je štiklama Paul Andrew u boji kože i torbicom u gotovo istoj nijansi. Vitka i visoka odvjetnica plijenila je pažnju dok se nalazila s ostalim suradnicima i ulazila u zatvor.

Uspješna odvjetnica uskoro će sa suprugom Georgeom Clooneyjem proslaviti prvu godišnjicu braka, a on je u Late Showu kod Stephena Colberta progovorio kako se osjeća u vezi i koja je njegova uloga.

Nakon što ga je voditelj malo provocirao pa pitao kako se osjeća u vezi s jednom pametnom i snažnom ženom kao što je Amal, George je prihvatio zezanciju pa odgovorio da je njegova uloga jednostavna - biti lijep i sjajan

Nakon što je započela vezu sa slavnim glumcem, i nakon što su se krajem rujna prošle godine i vjenčali, mediji su Amal prozvali modnom ikonom koja obožava dizajnerske krpice. Iako je njezin suprug tvrdio kako sve kombinacije slaže sama te je odmah primijetio da ima odličan modni ukus, Yahoo! Style pisao je da odvjetnica za ljudska prava libanonskih korijena ipak koristi usluge stilista - barem u najsvečanijim prigodama. Stilist joj je prilično poznato ime: Alexis Roche, inače dugogodišnji životni partner kontroverznog dizajnera Johna Galliana.