vjerna svom stilu

Posjetila Putina: Brigitte Macron istaknula noge i pohvalila se novom torbicom

25.05.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Francuske Brigitte Macron stigli su u prvi službeni posjet Rusiji, a u ulozi domaćina dočekao ih je predsjednik Vladimir Putin

Francuski predsjednik Emmanuel Macron boravi u četvrtak i petak u svojem prvom službenom posjetu Rusiji, u nadi da će pronaći zajednički jezik s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom kada je riječ o osjetljivim pitanjima poput iranskog nuklearnog programa i Sirije.

Susret predsjedničkog para Macron i Vladimira Putina dogodio se u veličanstvenoj Konstantinovoj palači, ljetnoj rezidenciji Petra Velikog dvadesetak kilometara udaljenoj od Sankt Peterburga. Taj golemi dvorac koji gleda na more bio je domaćin sastanka na vrhu skupine G20 2013. godine. S obzirom na novac koji je uložen u raskošnu obnovu, zdanje zovu i 'Putinovom palačom'.

Dolazak u Rusiju francuska prva dama Brigitte Macron označila je kombinacijom koja pretjerano ne odskače od njezina prepoznatljivog stila odijevanja. Minijaturnu crnu haljinu A-kroja nosila je uz bezvremenski baloner u standardnoj bež boji dok se po pitanju obuće odlučila za lakirani par cipela u špic sa stiletto potpeticom, istaknutom zlatnim detaljima.

  • +8
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je jedna od najvećih pobornica nošenja komada s potpisom Louis Vuittona u svijetu prvih dama, ovaj je put dokazala odabirom efektne torbe tote naziva City Steamer MM.

Spomenuti model torbe i njezine mnogobrojne inačice svijetu su predstavljene u sklopu cruise kolekcije brenda Louis Vuitton 2016. godine, a njihova cijena iznosi nešto više od 25 tisuća kuna.

Za službeni posjet Rusiji i zaokruživanje najnovijeg izdanja Brigitte je odabrala inačicu torbe City Steamer MM, a koja stiže s raznobojnom mješavinom kožnih materijala ušivenih na način da imitiraju izgled slova V.

'Uvijek sam puno truda ulagala u svoj izgled - pitajte samo moju djecu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše varirati, ali ja ne mogu drugačije', svojedobno je izjavila Brigitte u intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.

  • +6
Modni stil Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia