LJUTA NA NOVINARE

Posh: 'Ne mučite me, sretna sam, zdrava i jedem'

24.09.2009 u 15:35

Bionic
Reading

Victoria Beckham izjavila da je da trpi i trpi svakojake neumjesne komentare na račun svoje mršavosti kojima vrve mediji. Sva zajapurena poručila je da opsjednutost njezinom kilažom nije briga reportera

Majka troje djece Victoria Beckham ovih je dana nazočila revijama na londonskom Tjednu mode, a sve fotke Posh, odjevene po posljednjoj modi, upućuju na nezdravu mršavost. Naravno da je to potaknulo medijske komentare širom svijeta, koji u naslovu najčešće navode da je Vicky 'živa kost i koža'.

No 35-godišnjakinja je reporterima odgovorila: 'Dobro sam, sretna i zdrava. Neodgovorno je kada je netko opsjednut mojim oblinama i konfekcijskim brojem. Naglašavam, mnoge mlade djevojke i žene vide me kao modni uzor i nije istinito ni odgovorno o meni govoriti da ne jedem i da nisam zdrava', rekla je Vicki za Daily Mirror.

'Na zdravoj sam dijeti, općenito zdravo živim i imam pregršt energije koja mi treba za trčanje za trojicom mojih sinova, kao i za putovanja po svijetu kako bih uspješno vodila svoj modni biznis', kaže Posh.