TEEN TE NAGRAĐUJE

Pošalji fotku u maturalnoj haljini i osvoji nagrade!

29.04.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Sezona maturalnih večeri u kojoj svaka cura želi zablistati u svom najljepšem izdanju polako se približava, a rubrika Teen te poziva da pošalješ svoju fotku u maturalnoj haljini i - osvojiš nagrade

Stoga aparat u ruke i ovjekovječi svoju maturalnu kreaciju a naš će se redakcijski žiri odlučiti za tri najbolje haljine koje se izdvajaju posebnošću i originalnošću.

Dakle, tportal.hr te poziva da
do 10. lipnja na teen@t-com.hr pošalješ svoje slike u maturalnoj haljini, a tri najljepše haljine za tu svečanost nagradit ćemo darovima.

Bez obzira na to visi li već u tvom ormaru haljina za tu najsvečaniju večer u životu svake srednjoškolke ili tek počinješ razmišljati koju ćeš odjevnu kombinaciju obući, izbor maturalne haljine svaku će tinejdžericu staviti na muke. To i ne čudi, jer ako odjeneš nešto u čemu ćeš se loše osjećati, ta večer ti neće ostati u najljepšem sjećanju.

Ne zaboravi da je, bez obzira jesi li odjenula skupocjenu haljinu s potpisom ili si pak sama osmislila svoj maturalni look (što itekako podržavamo s obzirom na ova krizna vremena), najvažnije da se te večeri osjećaš dobro i poput prave princeze jer, složit ćeš se - maturalna svečanost je samo jednom u životu.

Detaljnije informacije o uvjetima obavezno pročitajte u pravilniku natječaja