FASHION GURU

Pored ove mlade srpske pjevačice nitko nema šanse; malo tko na našoj sceni može složiti ovako efektan i dobar stajling

  • 08.04.2022 u 13:03

  • Bionic
    Reading

    Voditeljica Ana Radišić ugostila je poveći broj osoba iz javnog i poslovnog života povodom godišnjice svog podcasta, a među brojnim uzvanicima našla se i mlada srpska pjevačica Sara Jo te mladenačkim stajlingom oduševila našeg modnog kritičara

    Za mladom srpskom pjevačicom Sarom Jo već odavno su ludi tinejdžeri, a nakon Eurosonga upoznali su je i oni nešto stariji. Naravno da nije imala izgleda pobijediti pored genijalne Konstrakte, ali više se pisalo o njima nego o cijeloj našoj Dori, uključujući pobjednicu.

    Tako da, kad su stajlinzi u pitanju, ni gošće na ovom događanju nisu imale nikakve šanse pored nje.

    Kratka kosa s plavim pramenovima, traper komplet s kožnim detaljima, grudnjak koji taman malo otkriva, ali ne previše, nogavice koje prekrivaju cipele i dobar make up.

    • +16
    Ana Radišić u live podcastu ugostila brojne poznate Hrvate Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar

    Nažalost, niti Lana Jurčević, koja ima sličan stil, a da ne spominjem modne kombinacije u showu 'Ples sa zvijezdama' i voditeljicu koja kopira srpske pjevačice, ne mogu složiti ovako efektan i dobar stajling.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.