BAJKOVITA HALJINA

Poput princeze: Slavna Pink kakvu još nismo vidjeli

09.11.2017 u 11:42

Bionic
Reading

Slavna glazbenica Pink pojavila se na 51. dodjeli country nagrada CMA Awards u za nju posve nesvakidašnjem izdanju

Pjevačica koja stoji iza velikih hitova poput 'Don't Let Me Get Me', 'Just Like A Pill', 'Stupid Girls', 'Sober' ili 'Who New', bila je među najzapaženijim uzvanicama na crvenom tepihu dodjele ovih glazbenih nagrada u Nashvilleu.

Pink koju smo uglavnom naviknuli viđati u stajlinzima s rock/gothic vibrom izgledala je senzacionalno u bajkovitoj kreaciji od tila ukrašenom crnom trakom, a odličan look začinila je svojim omiljenim modnim detaljima: narukvicama i efektnim srebrnim naušnicama stvorivši zanimljiv stilski kontrast.

  • +9
Pink Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga puta društvo joj je na crvenom tepihu pravila preslatka, šestogodišnja kćerkica Willow Sage, odjevena poput vile s tijarom na glavi koju joj je brižna mama Pink popravljala prije fotografiranja.

Glazbenica koja je u sretnom braku s Coreyjem Hartom, blistala je posebnim sjajem pa su mnogi komentirali kako joj obiteljski život zbilja godi.

Inače, Pink često ističe kako se nimalo ne opterećuje kilogramima.

'Vjerujete li da imam 72 kg na visinu od 160 cm? Po regularnim standardima, to me čini pretilom osobom. Znam da nakon rođenja drugog djeteta nisam idealna, ali ja se zaista ne osjećam debelom', izjavila je jednom prigodom Pink koja savjetuje djevojkama da se ne pokušavaju uklopiti u nametnute standarde.

Tridesetosmogodišnja pjevačica, mama dvoje djece, 11-mjesečnog Jamesona i Willow, oduševila je i na pozornici izvedbom pjesme 'Barbies'.

Najveću dodjelu country nagrada vodili su trenutačno najpopularnije zvijezde ovog žanra: Brad Paisley i Carrie Underwood.