DUA LIPA

Poput hodajuće barbike: Zanosna Kosovarka zasjenila mnoštvo ljepotica na crvenom tepihu

25.11.2019 u 10:13

Bionic
Reading

Slavna pjevačica kosovskih korijena Dua Lipa s brojnim kolegama prisustvovala je novom izdanju dodjele glazbenih nagrada American Music Awards, a navedenim povodom svojim modnim odabirom uspjela je osigurati posebnu pozornost na crvenom tepihu

Osim po glazbenim uspjesima, Dua Lipa svjetsku prepoznatljivost stekla je egzotičnom ljepotom i specifičnim modnim stilom koji je i ovoga puta došao do izražaja.

Na svečanu ceremoniju dodjele nagrada u Los Angelesu slavna Dua Lipa pristigla je u pratnji dečka i brata poznatih sestara Hadid, a na crvenom tepihu uspjela se istaknuti prošetavši u ružičastoj haljini stvorenoj od drapirane tkanine satena i zanimljiva detalja crne baršunaste mašne na boku.

  • +6
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia

Riječ je o kreaciji s potpisom slavnoga talijanskog brenda Miu Miu, a da svečani dojam u maniri moderne barbike bude potpun, pobrinula se frizurom visokog konjskog repa i odabirom dijamantnog nakita u znaku ogrlice sa smaragdnim privjeskom.

Jedinstvenu haljinu od ružičastog satena, uz blještav nakit i cipele u špic od crnog satena s mašnama i vezicama, za Duu odabrao je stilist Lorenzo Posocco, s kojim već neko vrijeme uspješno surađuje kada je riječ o pojavljivanju na svečanim događanjima.