FASHION GURU

Popunjeni Plenković u premalom odijelu: Čak i Trump izgleda suvislije od njega

  • 21.09.2017 u 11:03

  • Bionic
    Reading

    Premijer Andrej Plenković pohvalio se na svom profilu na Twitteru fotografijom s prijema kod predsjednika SAD-a, na kojoj pozira s Melanijom i Donaldom Trumpom. Premijerov stajling zapeo je za oko našem dežurnom modnom kritičaru Fashion Guruu, kojeg je 'zadivio' odabirom odijela

    Čini se da se naš premijer malo popunio i nosi stara odijela koja su mu sada premala. Ako pak to nije slučaj, onda nosi jako loša odijela.

    Čak i Trump s lookom namontirane američke lutke i zubima s varikina efektom, u konzervativnom odijelu, kakvo se nosilo prije dobrih 25-30 godina, i s predugačkom kravatom, nažalost, izgleda suvislije nego naš premijer.

    Poput njih dvojice oblačili su se nekad tinejdžeri kad bi išli na maturalni ples. Sva sreća da je naša elegantna susjedica pored njih, jer što god netko mislio o njoj, Melania bome izgleda jako dobro.

    • +247
    Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

    No ako uspoređujemo Plenkovićevo poziranje s Trumpom s onim Kolindinim otprije nekoliko mjeseci, mora se priznati da je njegovo ipak zabavnije.

    • +9
    Donald Trump i Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Reuters / Autor: KEVIN COOMBS

    Naime ovo neskriveno oduševljenje Plenkovića, koji je stavio čak i sličnu kravatu kao Trump, daleko je bolji prizor. A tek taj iskreni osmijeh sreće što je tamo, kao kad tinejdžer iz provincije dođe u veliki grad i završi na super cool tulumu.