STIŽE OVE JESENI

Popularni H&M pokreće novi modni brend Arket

03.04.2017 u 16:33

Bionic
Reading

Uspješna švedska tvrtka, koja je najpoznatija po lancu ulične mode H&M, najavila je pokretanje novog modnog brenda Arket koji je zamišljen kao moderna tržnica s trendovskom ponudom za žene, muškarce, ali i one najmlađe

Arket, što na švedskom znači 'list papira', sigurno će biti još jedan uspješan brend koji će stajati uz poznati H&M, ali i sestrinske brendove COS, & Other Stories, Cheap Monday, Monki i Weekday koji su u istoj poslovnoj grupi.

Svjetski mediji pišu da će novi brend osim odjeće te nezaobilaznih modnih dodataka nuditi opremu za dom, kao što je primjerice ima H&M Home.

Najavljeno je da će prva Arketova trgovina biti otvorena ove jeseni na londonskom Regent Streetu, a do otvaranja ostalih trgovina u 18 europskih zemalja otvorit će se web trgovina. Nakon otvorenja u Londonu, Arket u početku planira otvoriti trgovine u Münchenu, Bruxellesu i Kopenhagenu.

@hm new brand #arket taking over the old Banana Republic store on #regentstreet #takingover #newbrands

Objavu dijeli TheChicGeek (@thechicgeekcouk)

Business of Fashion piše da će cijene odjeće biti nešto više u usporedbi s H&M-om. Muška majica koštat će primjerice od početnih 39 pa sve do 115 eura.

Kreativna direktorica brenda Ulrika Bernhardtz rekla je kako Arket predstavlja spoj nordijske tradicije te funkcionalnog i kvalitetnog dizajna te dodala da smatraju kako je suvremenim kupcima važno ponuditi različite brendove koji su pod istim krovom.