kako ih pronaći?

Popularne natikače ove sezone - donosimo vam modne savjete

27.07.2023 u 14:50

Bionic
Reading

Ženske natikače dostupne su u raznim stilovima i modelima. Ravne, s visokom petom, modeli s platformom, s krznenim dodatkom i mnoge druge.... Opcija je puno pa ćete sigurno lako odabrati model koji će savršeno odgovarati vašem ukusu

Ženske natikače mnogima su omiljena ljetna obuća koja pruža neprocjenjivu udobnost tijekom ljetnih vrućina. Klasične s jednim debelim remenom, suptilne i ženstvene s tanjim remenima i ravnim potplatom, zatim natikače u boho stilu s wedge potpeticom ili sportske natikače s logom poznatog brenda... Ženske natikače dostupne su u svim stilovima koje možete zamisliti, tako da će svaka dama pronaći savršen model za sebe. Ovisno o kroju natikače mogu biti dio ljetnog stajlinga, pa čak i večernjeg outfita kad se spremate za zabavu s prijateljima.

Savršene natikače za ljeto - kako ih pronaći?

Moderne ženske natikače ubrajaju se od najmoderniju ljetnu otvorenu obuću. Pružaju toplinsku udobnost vašim stopalima čak i po vrućem danu. Lako se obuvaju i skidaju pa su savršene za, primjerice, šetnju plažom. Osim toga, dodaju dozu originalnosti svakom ljetnom stajlingu. Ženske natikače jednostavno se moraju nalaziti u vašem ormaru. Bitno je samo pronaći odgovarajući model. Kako? Dvije su važne stavke o kojima treba voditi računa:

1. vrsta materijala – materijal od kojeg su natikače izrađene igra bitno ulogu prilikom odabira. I to ne samo materijal gornjište nego i materijal kojim je obložena unutrašnjost modela. S obzirom na to da natikače nosimo na bosu nogu, materijal mora biti ugodan za kožu. Definitivno najbolji odabir bit će ženske kožne natikače u kojima vam se neće klizati stopala. Možete isprobati i modele od antilopa te fleksibilne natikače od sintetičkih materijala koji se prilagođavaju stopalu osiguravajući vam najveću udobnost tijekom cijeloga dana.

2. stil natikača - ako ćete ih nositi svaki dan, svakako ih uskladite sa svojim stilom odijevanja. Na Ecipele.hr pronaći ćete sandale minimalističkog dizajna, sportske ženske natikače, elegantne moderne poput natikača brenda https://ecipele.hr/c/zenske/brand:tamaris kao i one u boho stilu. U svakom slučaju odabir je isključivo na vama!

Ženske natikače - elegantne, casual ili sportske?

Savršeno odabrane natikače neminovno će nadopuniti vaše svakodnevne odjevne kombinacije. Na primjer elegantni model bit će izvrstan dodatak večernjoj haljini midi ili maxi kroja. Ležerni modeli prava su stvar ako cijenite udobnost iznad svega, a modu doživljavate kao zabavu. Bacite pogled na urbane stilove s tjedna mode i primijetit ćete još puno zanimljivih ideja s ovom vrstom obuće. Iako se čini da su natikače isključene iz elegantnog stila, to ne znači da i ne možete nositi na svečane hlače i bluzu. Samo morate znati odaberite pravi model.

Ako cijenite eleganciju i preferirate modernije stilove natikača, odlučite se za model s platformom, a jednako dobro bit ćete oduševljeni i natikačama s potpeticom.. Možete ih bez problema nositi na kratke hlače ili haljinu u boho stilu, a svoj outfit pritom obogatite prostranom i modernom torbom. U kožnim natikačama moći ćete slobodno odlaziti na posao ili se nalaziti s prijateljima. Kada govorimo o bojama, na Ecipele.hr dostupna je široka paleta modela univerzalnih tonova, kao i modela intenzivnih nijansi. Ovi zadnji svidjet će se damama koje se žele istaknuti u gomili, a klasične crne, bež i bijele natikače sigurno će upasti u oko dama koje obožavaju minimalizam i klasični stil. Iskoristite ponudu ženskih natikača i odaberite nešto po svom ukusu.