PRVI SPOJ

Ponašanje koje može odbiti svaku curu

05.05.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Iako si joj se na prvi pogled svidio i pristala je izaći na spoj s tobom ili ga je čak ona inicirala, ne znači da će joj svidjeti baš sve na tebi. Postoji ponašanje preko kojeg nikako neće preći, tzv. crvene zastavice koje joj signaliziraju nešto kao: 'Bježi od ovog tipa!'

Ovo su samo neke od stvari koje će je zasigurno ako ne odbiti, a onda će dvaput promisliti želi li se opet naći s tobom.

Ne prihvaćaš 'ne' kao odgovor

Dečki obično misle kada cura kaže 'ne', zapravo misli 'da'. Međutim, usprkos ovom široko raširenom stereotipu o ženskom ponašanju, istina je ipak da kad cure kažu 'ne', onda zaista i misle 'ne'. Ako ti stalno 'ne' shvaćaš kao 'da', sigurno je da će (s razlogom) pomisliti da ti nedostaje samokontrole i pobjeći glavom bez obzira.

Zapostavljaš je

Kada sretnete svoje frendove, ne upoznaš je. Kada te netko nazove, pričaš petnaest i više minuta, a ona stoji i čeka kraj tebe. Ovo su samo neke od stvari koje joj zaista mogu ići na živce, a osim toga i znak su lošeg odgoja te da nemaš ama baš ništa džentlmenskoga u sebi.

Zapostavljati je, osim ponašanjem, možeš i nebrigom o svom izgledu. Naravno, nisu svi manekeni, ali o čistoj kosi, ušima, svježem dahu te ispeglanoj i čistoj majici sigurno se možeš pobrinuti!

Nemaš ambicija

Ne voliš nijedan predmet u školi, ne zanima te sport, ne ideš ni na kakve školske ni izvanškolske aktivnosti, zanima te samo kako bi visio s prijateljima i 'krao bogu dane'. Hm, teško da će ostati dulje s nekim tipom koji nema nikakav plan što želi od sebe i života, odnosno koji zna da voli slobodan vikend samo zato da bi se mogao ujutro naspavati!

Tračaš

Trač se obično smatra ženskim sportom, no sigurno će se mnoge cure složiti s time da i dečki znaju biti prave 'trač–babe'. Dobro, rečenica, dvije ili šala u vezi nekih stvari vezanih uz tvoje prijatelje ili obitelj može biti i šarmantna, no ako pola sata 'pereš' nekoga, dok ona samo sjedi i sluša i očito je da je to baš ne zanima, sigurno je da će svašta zaključiti (što i ne ide u tvoju korist).

Stalno zaboravljaš

Zaboravljaš da se moraš naći s njom pa kasniš petnaest minuta, zaboravljaš da ti je već dva puta ispričala neku kul pojedinost iz svog života (i što je još gore, i treći put se čudiš, kao i prethodna dva puta!), zaboravljaš imena osoba za koje već znaš da su joj bitne. OK je zaboraviti nešto, no ako stalno zaboravljaš stvari koje su njoj očito važne, šalješ joj poruku da je uopće ne slušaš, a to je za curu jedno od najgorih karakternih osobina koje možeš zamisliti!