SVE NA JEDNOM MJESTU

Pokrenut novi portal Multipla skleroza

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.04.2012 13:24
  • Objavljeno 10.04.2012 u 13:24
liječnik zdravlje

liječnik zdravlje

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Multipla skleroza je novi portal koji je krenuo u produkciju u okviru javnozdravstvenog projekta tvrtke Agentius

Portal Multipla skleroza je namijenjen osobama koje boluju od multiple skleroze u svrhu informiranja, razmjene iskustava s ostalim članovima i aktivnog sudjelovanja u raznim inicijativama i akcijama. Značaj i uloga portala se ogleda i na razini javnog zdravstva jer je postavljen kao platforma za komunikaciju članova i ustanova, udruga i ostalih relevantnih organizacija uključenih u aktualizaciju i rješavanje problema vezanih uz bolest, čime postaje centralno mjesto svih relevantnih informacija dostupnih o multiploj sklerozi.

Multipla skleroza je prvi takav portal kod nas koji prepoznaje potrebe oboljelih osoba za informiranjem, dobivanjem stručnih mišljenja, upoznavanjem s metodama liječenja, povezivanjem s ostalim članovima radi razmjene iskustava, sudjelovanjem u raznim akcijama i inicijativama. Na taj način osigurava oboljelima i njihovim obiteljima da se lakše nose s bolešću.

Svrha portala je doprinijeti radu udruga i zdravstvenih ustanova koje već godinama pomažu oboljelima i njihovim obiteljima.

Uz navedene vrijednosti, web sranica Multipla skleroza promiče i unapređenje komunikacije članova i institucija u javnozdravstvenoj domeni. Pritom, osim članova mreže aktivno mogu sudjelovati osobe bliske oboljelima, kao i sve osobe zainteresirane za akcije koje se provode s ciljem borbe protiv multiple skleroze.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi