NAGRADNJAČA

Poklonite Croata kravatu ili etui za Valentinovo!

11.02.2013 u 09:52

Bionic
Reading

Jeste li znali da je priča o kravati zapravo priča o ljubavi? U ime ljubavi i vjernosti žena je darivala odabranika srca svoga svilenim rupcem. Tako je nastala kravata, još jedna kreacija ljubavi, a tportal.hr i Croata daruju vam kravatu i etui za ključeve

Praznik ljubavi Valentinovo je blizu, a vi svojoj voljenoj osobi želite darovati nešto lijepo i posebno? Neka vaš izbor bude Croata, koja se prigodnim dizajnom svojih proizvoda pridružuje slavljenju ljubavi. Darujte luksuzan, ali nadasve nježan dodir svile oko vrata.

Svileni šal sa srcem kao univerzalnim motivom ljubavi i razigranim leptirima idealan je dar za odabranicu vašeg srca. Šal se može kupiti po cijeni od 600 kuna.

Iskažite ljubav svojoj dami uz elegantni rubac ili šal s ljubavnim motivima i u crvenoj boji ljubavi. Muškarci mogu pokazati svoju zaigranu i romantičnu stranu odabirom kravate iz iste kolekcije. Kravata s motivom ljubavi košta 450 kuna, a idealna je za romantičnu večeru. Po jednakoj cijeni možete kupiti i mali rubac s motivom ljubavi - krasi ga riječ ljubav ispisana na glagoljici.

Vrijednosti koje simbolizira kravata duboko su utkane u modnu marku Croata. Kravata je univerzalni simbol dostojanstva, poštovanja, samosvijesti, ali i ljubavi, svečanosti i poslovne uspješnosti. Danas je Croata sinonim za svilene kravate, rupce i šalove vrhunske kvalitete, ali i modna marka koja nudi i košulje i modne dodatke za muškarce i žene, za poslovne i svečane prilike. Svaki od proizvoda kreiran je s posebnom pozornošću i ljubavlju, promičući istovremeno višestoljetnu tradiciju kreiranja, proizvodnje i ručne izrade u Hrvatskoj.

Croata i tportal.hr uljepšat će vam Dan zaljubljenih s jednom tematskom crvenom kravatom s uzorkom pletera i etuijem za
ključeve Croata.


Kravatu je osvojio Jakov Jerković.

Etui za ključeve je osvojila Jasmina Pavić.

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.