NIKAD LAKŠE

Pokloni kojima ćete ju oboriti s nogu

12.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Poklone za Božić i za rođendan svojoj boljoj polovici ste riješili, i kada ste već pomislili da je ta muka iz vas, sjetili ste se kako se Valentinovo približava. Ne dozvolite da vas uhvati očaj, izbor simpatičnih i efektnih poklona za Dan zaljubljenih nikada nije bio lakši

Umjesto da i ove godine u zadnji tren otrčite po jednu ili pak buket ruža, bombonijeru ili čak crveno donje rublje, svoju bolju polovicu iznenadite maštovitim poklonom koji sa sebe neće skidati sve do idućeg Valentinova. Izbor malog znaka pažnje za Dan zaljubljenih doista nije znanstvena fantastika, a u našoj galeriji možete pronaći inspiraciju.

Bez obzira jeste li tek na početku ljubavne veze ili pak brojite već nekoliko godina bračnog ili ljubavnog staža, pokloni za Valentinovo trebali bi biti simpatični, slatki i izmamiti osmijeh na lice. Osim toga, valentinovski darovi ne moraju nužno biti crvene boje, a motiv srca može biti prikazan na različite maštovite načine.

Jedan od vrlo praktičnih, ali i korisnih izbora je zimska pletena kapa s coflekom, a ukoliko još ima i pokoje izvezeno srce u drugoj boji, rijetko koja pripadnica ljepšeg spola će joj moći odoljeti. Nakit je gotovo uvijek dobar izbor, a ukoliko ne želite poslati krivu poruku, odaberite onaj simpatičnog dizajna, veseo i nosiv u raznim prilikama.

Izbor ogrlica doista je velik, a ono što je najvažnije je privjesak, stoga ga pomno odaberite. Zgodni su oni u obliku srca, ili pak sat u obliku srca. Mnogim damama svidjet će se i narukvice s privjeskom srca, prsteni od kojih dolaze tri u setu, a više nego efektan je glamurozni broš u obliku srca.

Ako vaša partnerica voli biti u trendu, dobar dar je vestica s printom srca, od one ležernog kroja u sivoj boji za romantične šetnje pa sve do one na kopčanje, nosive u raznim prilikama. Iduća stanica u ovom šarolikom izboru su šalovi i marame - pitate li bilo koju ženu, sve će vam reći da marama i šalova i ormarima nema nikada previše. Tu su šarene i vesele marame s printom srca za nadolazeće proljetne dane, ili pak topli šal ukrašen romantičnim srcem.

Želite li baš pokloniti donje rublje, ono ne mora biti klasično seksi i vatreno crveno, bacite pogled na ono nježno, bijelo s volančićima i sitnim rupicama u obliku srca koje će svaku romantičarku oboriti s nogu.