NAGRADNJAČE

Poklanjamo vesele i praktične teglice za biljke

19.09.2017 u 14:32

  • +10

Klara KiPo teglice za biljke.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: DAMIR.TILJAK

Bionic
Reading

Teglice Trio i KiPo zbog svoje veličine i oblika pronaći će mjesto i u manjim prostorima, a lako ih možete prenositi iz vanjskih u prostorije unutar doma. Jednostavne su za montiranje te sadrže lijevak za zalijevanje

Moj balkon predlaže Klara Trio i Klara KiPo teglice za bilje koje su zbog svoje veličine idealne za svaki prostor i unose zabavu i funkcionalnost u prostorije svakog doma. Najbolji izbor za ove teglice je mini bilje.

Teglice Trio mogu se pričvrstiti na okomite metalne površine pomoću ugrađenih magneta pa su idealne za mini zeleni zid. Sadrže i lijevak za lako zalijevanje korijena biljke. Uz pomoć metalne pločice za montiranje, koja je uključena u pakiranju Trio, možete ih postaviti i na bilo koji zid, konstrukciju od opeke ili drvenu ogradu.

KiPo teglice odličan su ukras na prozorima ili radnim površinama ili ih jednostavno možete pričvrstiti na zid ili dvorišnu ogradu. 

KiPo teglica dolazi s mrežicom za drenažu zemlje, lijevkom za lako zalijevanje biljke, tiplama i kukicama za montažu na zid te predloškom za jednostavno označavanje bušenja rupica.

Prilikom sadnje u KiPo teglice dovoljan je samo supstrat jer dolaze s mrežicom za drenažu zemlje. U hladnijim danima bilju je potrebno manje vode pa oprezno sa zalijevanjem, a cvjetne vrste potrebno je prihranjivati kako bi duže cvale.

Volite li kuhati, teglice Trio su zbog zakrivljenog dizajna odličan izbor za uzgajanje začinskog bilja u kuhinji i omogućuju njegovo lako rezanje tijekom kuhanja.

I sitno sobno bilje odličan je izbor za teglice Klara Trio i KiPo. Afričke ljubice, sobni bršljan, fitoniju ili ripsalis, biljku iz porodice kaktusa, lako ćete kombinirati sa živopisnim bojama teglica.

Kojim biljem ukrasiti balkone i terase u ovo doba godine, saznajte ovdje.

Čitateljima tportala darujemo Klara Trio poklon paket (3 teglice) i Klara KiPo poklon paket (3 teglice) jedinstvenih teglica za bilje. Dobitnici su Tea Videc Reich (Klara Trio poklon paket) i Krešo Klaić (Klara KiPo poklon paket).